Maskinuthyrning Enköping

Hyr maskiner från välkända märken

Om oss

Vi erbjuder ett komplett utbud av maskiner att hyra för bygg- och anläggningsarbeten. Driftsäkra, moderna och godkända enligt svensk standard. Våra maskiner har givetvis alla certifikat som krävs för att få användas på svenska byggarbetsplatser.

Vår utrustning kommer från välkända leverantörer och underhålls kontinuerligt för att alltid vara i bästa skick när den levereras ut till er kunder.

Rätt utrustning för era projekt

När ni samarbetar med oss så får ni en partner där ni hittar all utrustning ni behöver på ett och samma ställe. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning för att hitta rätt utrustning för just era projekt och hjälper er med kalkyler för att se till att ni får prisvärda maskiner som är tillgängliga under den tid som ni behöver dem.

sky lift för takarbeten

Moderna maskiner med omtanke om miljön

Arbete med större projekt kräver att man är omtänksam om miljön. Därför ser vi till att alltid ha en uppdaterad maskinpark med bra utsläppsvärden och ser till att minimera transportvägarna vid leverans.

Trygg hyra med en bra försäkring

För att det ska kännas tryggt att hyra maskiner av oss erbjuder vi givetvis rejält tilltagna försäkringar som skyddar mot driftstopp, skador, inbrott och stöld.

 

Säkra maskiner med snabb leverans - Hyr av oss!