Maskinuthyrning Enköping

Hyr maskiner från välkända märken

Maskinuthyrning

I vårt utbud hittar ni säkra, moderna och funktionella maskiner att hyra för både korta och långa projekt. Hyr enstaka timmar eller under flera veckor i sträck - allt utifrån era behov.

Vi erbjuder maskiner för bygg- och renoveringsarbeten, mark- och anläggningsarbeten, underhåll av vägar, lantmäteri samt viss utrustning för underhåll av trädgårdar, skog och grönytor.

Hyr hela maskiner eller tillbehör

Hos oss går det bra att hyra både hela maskiner eller enbart de tillbehör ni behöver för tillfället. Har ni till exempel en väl fungerande grävare men saknar en skärare eller en gripklo för ett visst arbete så går det givetvis utmärkt att enbart hyra de tillbehör som ni behöver.

Likaså har vi flertalet transportvagnar som passar till olika typer av fordon.

Vi ser till att ni får utrustning som är anpassad för just ert projekt och den yta där ni ska arbeta. Vi har allt från mindre maskiner som passar på en villatomt till rejäla doningar som behövs när man ska utföra ett större projekt som till exempel ett väg- eller brobygge.

asfaltsarbete

Proffsutrustning från ledande tillverkare

När det kommer till professionella bygg- och anläggningsprojekt så krävs det givetvis professionell utrustning. Därför samarbetar vi med ett antal ledande tillverkare för att alltid kunna erbjuda marknadens bästa maskiner.

Vi är mycket noga med att underhålla vår utrustning väl så att den alltid är i toppskick när den levereras till er kunder. Likaså uppgraderar vi kontinuerligt vår maskinpark för att ni ska ha tillgång till moderna maskiner med de senaste funktionerna och som alltid är säkra att använda.

Säker elförsörjning

Vid många projekt så behöver man en säker elförsörjning då denna saknas. Vi har generatorer, kablar , ställverk och dylikt som ger er kraften som behövs för att kunna utföra jobbet.

 

Proffsiga maskiner & tillbehör - vi har det som krävs för jobbet!